Хамон міні в подарунковій упаковці 1кг ТМ Pont

877,00 ₴
В наявності
SKU
8413387303732
Мiн/кiл.

Хамонера з ножем входять до набору.

 

Вага: 1кг

Витримка: 8 місяців

Термін придатності: 270 днів

Торгова марка: Pont

Країна: Іспанія

Умови зберігання: Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі від 0 С ° до +22 С

Склад: свиняча шинка, сіль, декстроза, консерванти (E-250, E-252)

Поживна (харчова цінність) на 100 г продукту: білки - 15.32г, вуглеводи - 0,5г, жири - 16.13г, сіль - 5.43г

Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 260 ккал / 1086.9 кДж

 

Хамон буває двох основних видів: хамон серрано (ісп. jamón serrano, «гірський хамон») і — хамон іберико (ісп. jamón ibérico, який ще називають pata negra — «чорна нога»). Вони різняться способом і тривалістю приготування. Та найсуттєвіша відмінність між хамоном серрано та хамоном іберико — порода свиней і їхня дієта. Ззовні їх можна відрізнити за кольором ратиці: у серрано — біла, у іберико — чорна. Свиней, з яких виготовляють найдорожчі сорти іберико, наприклад Bellota, вигодовують винятково жолудями.

  • Серрано — відмінна ознака: біла свиня, хамон має білу ратицю.
    • Curado — витриманий 7 місяців.
    • Reserva — витриманий 9 місяців.
    • Bodega — витриманий 12 місяців.
  • Іберико — відмінна ознака: чорна свиня, хамон має чорну ратицю.
    • Recebo — виготовляють зі свиней, відгодованих фуражем та жолудями.
    • Bellota — виготовляють зі свиней, відгодованих повністю жолудевою дієтою.

Хамоном зазвичай називають продукт, який готують із задньої ноги свині, тобто — стегна. З передньої ноги, або лопатки, виготовляють «палети».

Докладніше
Країна Іспанія
Ви дивились
No recently views items
Очистити всі