Хамон Курадо Міні набір подарунковий хамонєра з ножем ТМ Espana
Хамонера з ножем входять до набору.
Вага: 1кг
Витримка: 8 місяців
Термін придатності: 365 днів
Умови зберігання: Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі від 0 С ° до +22 С
Торгова марка: Espana
Країна: Іспанія
Склад: м'ясо свинини (окіст) витримане, сіль, консервант Е-250, антиоксидант Е-316, консервант Е-252, декстроза, без клейковини.
Поживна (харчова цінність) на 100г продукту: білки 29.92г, вуглеводи 0г, жири 8.8г
Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту: 234.71 Ккал / 982.1 Кдж
Хамон буває двох основних видів: хамон серрано (ісп. jamón serrano, «гірський хамон») і — хамон іберико (ісп. jamón ibérico, який ще називають pata negra — «чорна нога»). Вони різняться способом і тривалістю приготування. Та найсуттєвіша відмінність між хамоном серрано та хамоном іберико — порода свиней і їхня дієта. Ззовні їх можна відрізнити за кольором ратиці: у серрано — біла, у іберико — чорна. Свиней, з яких виготовляють найдорожчі сорти іберико, наприклад Bellota, вигодовують винятково жолудями.
- Серрано — відмінна ознака: біла свиня, хамон має білу ратицю.
- Curado — витриманий 7 місяців.
- Reserva — витриманий 9 місяців.
- Bodega — витриманий 12 місяців.
- Іберико — відмінна ознака: чорна свиня, хамон має чорну ратицю.
- Recebo — виготовляють зі свиней, відгодованих фуражем та жолудями.
- Bellota — виготовляють зі свиней, відгодованих повністю жолудевою дієтою.
Хамоном зазвичай називають продукт, який готують із задньої ноги свині, тобто — стегна. З передньої ноги, або лопатки, виготовляють «палети».
Країна | Іспанія |
---|