Моцарелла – це свіжий, м’який, фарфорово-білий сир із коров’ячого або буйволячого молока.

Справжня, свіжа моцарела має вершкову, м’яку текстуру і на розрізі має нагадувати губку, має злегка шарувату структуру. Ні в якому разі вона не має бути схожа на прісну, без будь-якого смаку, “гумову” масу.

Класифікацій моцарели є багато: по виду сировини, сроку дозрівання, формі. Загалом можна розрізнити два основні види — з коров’ячого молока і молока чорних буйволиць. Останній вид вважається класичним і найкращим. Молоко буйволиць набагато щільніше і жирніше коров’ячого, тому сир виходить більш соковитим і насиченим. «Di Bufala» у складі — це і означає буйволине молоко.

Доповнять смак моцарели рукола, помідори черрі та в’ялені томати, оливки, прошутто, печений перець і, звичайно ж, — песто.

Склад: Молоко буйволине, натуральна сироватка, сичужний фермент, сіль.
Містить інгредієнти, що можуть викликати алергічні реакції: молоко, сироватка. 

Поживна (харчова цінність) на 100г продукту: білки - 12.1г, вуглеводи - 0.36г, жири - 22г, сіль - 0,73г

Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту: 248 ккал / 1026 кДж

Зберігати в холодильнику при температурі від + 4 ° C до + 10 ° C.

Докладніше
Країна Італія
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Схожі товари

Позначте елементи, які додати до кошика, або
Ви дивились
No recently views items
Очистити всі