Моцарелла – це свіжий, м’який, фарфорово-білий сир із коров’ячого або буйволячого молока.

Справжня, свіжа моцарела має вершкову, м’яку текстуру і на розрізі має нагадувати губку, має злегка шарувату структуру. Ні в якому разі вона не має бути схожа на прісну, без будь-якого смаку, “гумову” масу.

Класифікацій моцарели є багато: по виду сировини, сроку дозрівання, формі. Загалом можна розрізнити два основні види — з коров’ячого молока і молока чорних буйволиць. Останній вид вважається класичним і найкращим. Молоко буйволиць набагато щільніше і жирніше коров’ячого, тому сир виходить більш соковитим і насиченим. «Di Bufala» у складі — це і означає буйволине молоко.

Доповнять смак моцарели рукола, помідори черрі та в’ялені томати, оливки, прошутто, печений перець і, звичайно ж, — песто.

Склад: Молоко буйволине, натуральна сироватка, сичужний фермент, сіль.
Містить інгредієнти, що можуть викликати алергічні реакції: молоко, сироватка. 

Поживна (харчова цінність) на 100г продукту: білки - 12.1г, вуглеводи - 0.36г, жири - 22г, сіль - 0,73г

Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту: 248 ккал / 1026 кДж

Зберігати в холодильнику при температурі від + 4 ° C до + 10 ° C.

Докладніше
Країна Італія
Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Сир Моцарелла ді Буфала 62% 125г TM Sabelli
Ваша оцінка

Схожі товари

Позначте елементи, які додати до кошика, або
Ви дивились
No recently views items
Очистити всі