Сир Моцарелла ді Буфала 62% 125г TM Sabelli
Моцарелла – це свіжий, м’який, фарфорово-білий сир із коров’ячого або буйволячого молока.
Справжня, свіжа моцарела має вершкову, м’яку текстуру і на розрізі має нагадувати губку, має злегка шарувату структуру. Ні в якому разі вона не має бути схожа на прісну, без будь-якого смаку, “гумову” масу.
Класифікацій моцарели є багато: по виду сировини, сроку дозрівання, формі. Загалом можна розрізнити два основні види — з коров’ячого молока і молока чорних буйволиць. Останній вид вважається класичним і найкращим. Молоко буйволиць набагато щільніше і жирніше коров’ячого, тому сир виходить більш соковитим і насиченим. «Di Bufala» у складі — це і означає буйволине молоко.
Доповнять смак моцарели рукола, помідори черрі та в’ялені томати, оливки, прошутто, печений перець і, звичайно ж, — песто.
Склад: Молоко буйволине, натуральна сироватка, сичужний фермент, сіль.
Містить інгредієнти, що можуть викликати алергічні реакції: молоко, сироватка.
Поживна (харчова цінність) на 100г продукту: білки - 12.1г, вуглеводи - 0.36г, жири - 22г, сіль - 0,73г
Енергетична цінність (калорійність) на 100г продукту: 248 ккал / 1026 кДж
Зберігати в холодильнику при температурі від + 4 ° C до + 10 ° C.
Країна | Італія |
---|