Сир Горгонзола DOP Гран Густо 55% 100г ТМ Biraghi
Увага: пакування може бути змінене виробником!
Навіть при наявності плісняви та гострого аромату, смак Горгонзоли вражає м'якістю, вершковістю та легким солодкуватим присмаком. Сир багатий мінеральними солями та вітамінами, має високий вміст білка та молочного жиру.
Горгонзолу часто використовують у соусах, різотто, поленті та інших італійських стравах, особливо коли сир вже трохи дозрів або має виражений смак. Чудово поєднується з рідким гіркуватим медом, а також з помідорами чері, перцем, редькою та гарбузом. Вершкова Горгонзола ідеально пасує з м'якими несолодкими червоними та білими винами, а для пікантного смаку рекомендується подавати з червоними кріпленими винами або терпким пивом.
Склад: МОЛОКО, сіль, сичужний фермент
Містить молоко та молочні продукти (також лактоза).
Енергетична цінність (калорійність) на 100(g) г продукту: 321 (kcal) ккал / 1332 ( kJ) кДж.
Поживна (харчова) цінність на 100(g)г продукту: жири – 27 г, з них: насичені -18,9 г, вуглеводи – 0,6 г, цукри – 0,1 г , білки – 19 г, сіль – 1,9 г.
Зберігати в холодильнику при температурі +1°C до +4°C. Після відкриття зберігати продукт у щільно закритій оригінальній упаковці. Рекомендовано вжити продукт протягом 7 днів після відкриття.
Країна | Італія |
---|