Сир Рокфор 52% 100г ТМ PAYSAN BRETON
Сир Рокфор 52% в вакуумній упаковці Paysan Breton Roquefort – благородний сир з овечого молока з зеленувато-блакитною пліснявою. Зручна 100-грамова упаковка дозволить вам повною мірою насолодитися цим делікатесом.
Рокфор – король сирів, його яскравий насичений смак та аромат впізнає кожен, хто його куштував. Сир Рокфор виготовлюється тільки у Франції. Рокфор одночасно масний та гострий, солодкий та солений. Смак сиру розкривається поступово, і приносить справжню насолоду.
Вживається як самостійне блюдо, входить до складу сирний сетів. Рокфор додається до печень, салатів, соусів.
Смакує з фруктами та горіхами.
Вид продукту: сир
Упаковка: п\е
Вага: 100 г
Основа: молоко овече, сире
Вид плісняви: блакитно-зелена
Колір сиру: білий
Скоринка: без скоринки
Країна: Франція
Бренд: Paysan Breton
PAYSAN BRETON – знакова марка для любителів відмінного масла та сирів. Це відомий у Європі французький виробник високоякісних молочних продуктів. Назва марки перекладається як Бретонський селянин, а підприємство було створене у 1969 році, і об’єднало декілька селянських кооперативів, які приділяли велику увагу традиціям та дотриманням екологічних норм. Корови підприємства харчуються тільки на вільному випасі, трава та сіно складають 90% їх раціону.
Як і від початку створення фірми, 78% виробництва PAYSAN BRETON складає надзвичайно смачне вершкове масло. Масло традиційно має овальну форму, і загортається у картатий папір, малюнок якого нагадує скатертини у фермерських оселях. Масло від PAYSAN BRETON не містить консервантів, барвників, згущувачів, ароматизаторів. Це натуральні пастеризовані вершки, які відрізняються вмістом солі. Асортимент масла досить широкий:
- Вершкове масло традиційне солодко вершкове.
- Вершкове масло напівсолене. Вміст солі 2%.
- Вершкове масло із морською сіллю.
- Вершкове масло солене. Вміст солі 2,9 %. Сіль присутня у маслі у вигляді кристалів.
Крім вершкового масла PAYSAN BRETON пропонують лінію вершкових м’яких сирів, кулінарних вершків, а також традиційних сирів Брі, Рокфор, Ементаль, Камамбер.
Рецептури виробів максимально прості та традиційні для французької селянської кухні, а 100% сировини виробляється у провінції Бретань.
PAYSAN BRETON турбується про довкілля, і використовує мінімум упаковки, або ж таку, яку можна вживати декілька разів.
Країна | Франція |
---|