Сир Раклет 45% 100г ТМ Fromage
⃰⃰⃰ ⃰⃰⃰ Цей товар продається на вагу.
Ціна вказана за 100 г продукту. Мінімальне замовлення – 200 г.
Остаточна вартість замовлення буде уточнена менеджером після зважування товару.
СИР РАКЛЕТ 45% – чудовий сир з яскравим гострим вершково-грибним смаком.
Цей сир традиційно використовують у розтопленому вигляді – на гарячих бутербродах, у складі фондю, або як гарячий сирний додаток до м’ясних та овочевих страв.
Зазвичай для розтоплення сиру використовується пристрій ракетниця, але сир добре плавиться і на звичайних пательнях.
Смакує з легкими винами, типу Ріслінг.
Вид продукту: сир напівтвердий
Витримка: 3 місяці
Основа: молоко коров’яче пастеризоване
Колір сиру: жовтий
Країна: Франція
Бренд: TM Fromagerie
Раклет – сир, який тане.
Раклет – дуже смачний сир родом зі Швейцарії, який найчастіше вживають у розплавленому вигляді.
Раклет – жирний, масний сир з яскравим вершково-грибним смаком. Текстура сиру пружна, щільна. Сир дуже поживний.
Сама назва походить від французького racler , тобто «сребти, відшкрябувати». У давнину цей сир розтоплювали на гарячому камінні, і додавали до хліба, або м’яса.
Сир ідеально підходить для гарячих бутербродів, або фондю.
Розплавленим сиром поливають молоду картоплю, шинку, гриби, ковбаски, різноманітні овочі.
Найзавзятіші фанати мають навіть спеціальний пристрій – ракетницю. Раклетниця повільно нагріває великі шматки сиру, і розплавлену смакоту лопаточкою зішкрібають з поверхні на тарілки.
Раклетниця дозволяє організовувати справжні сирні банкети. Кожен гість накладає у тарілку страви на свій смак, а потім за допомогою ракетниці поливає їжу запашним гарячим сиром.
Раклетниця є обов’язковою частиною сімейних Різдвяних обідів у Австрії, Швейцарії та Німеччині.
Раклет можна розтоплювати та на звичайній пательні з антипригарним покриттям.
Сир Раклет можна комбінувати з іншими сирами, які добре розтоплюються – грюйєром, чедер, ементалем.
У продажі Раклет буває як без домішок, так і з доданням грибів, зелені або горіхів.
Країна | Франція |
---|