Сир твердий 40% (36 місяців витримки) 100г TM DZIUGAS
СИР ТВЕРДИЙ 40% (36 МІСЯЦІВ ВИТРИМКИ) 100Г TM DZIUGAS
⃰⃰⃰ ⃰⃰⃰ Цей товар продається на вагу.
Ціна вказана за 100 г продукту. Мінімальне замовлення – 200 г.
Остаточна вартість замовлення буде уточнена менеджером після зважування товару.
Вид продукту: сир твердий, витриманий
Країна: Литва
Бренд: Dziugas
СИР ТВЕРДИЙ 40% (36 МІСЯЦІВ ВИТРИМКИ) – вишуканий витриманий сир для поціновувачів сирних делікатесів. Високоякісний екологічно чистий витриманий сир з коров’ячого молока вам обов’язково сподобається. За смаком та властивостями він споріднений із старим сиром пармезан.
Відноситься до категорії GOURMET - тобто він визрівав у спеціальних умовах три роки. Це надало сиру міцний терпкий смак і аромат, притаманний лише старим сирам. У сирі трирічної витримки багато кальцію, який приємно хрумкає.
Структура сиру суха, крихка, колір – світло-коричневий.
Такий сир чудово поєднується з горіхами кеш’ю, медом та вином. Підходить для вишуканої вечері.
Сир не містить лактози.
При виготовленні не використовувалися інгредієнти тваринного походження.
Без барвників, без консервантів, без згущувачів, без ароматизаторів. Містить 2 г солі на 100 г продукту.
Харчова та енергетична цінність продукту:
367 ккал
Білків 33 г
Вуглеводів 0 г
Жирів 26 г
Теплий сонячний колір, відмінний смак та хрумка текстура - тверді витримані сири DZIUGAS (Джюгас) потішать справжніх сирних гурманів.
Найвідоміший у Литві сир DZIUGAS виробляється підприємством “Žemaitijos pienas” майже 100 років. Перші сироварні розпочали роботу у місті Тяльшяй ще у 1924 році. Традиції сироварства зберігаються і донині, а “Žemaitijos pienas” сьогодні є найпотужнішим підприємством з перероблення молока у Литві.
Молоко для виробництва сирів береться від корів тільки з вільного випасу, що є основою високої якості та чудового смаку сиру DZIUGAS. Перший етап виготовлення сиру розпочинається лише у літній період, після чого сир визріває у спеціальних сховищах до 4 років.
У Литві дуже пишаються відмінною якістю своїх сирів, усі процеси виробництва відповідають європейським нормам якості.
Залежно від терміну витримки, сир DZIUGAS має маркування:
- Young – витримка до 12 місяців. Наймолодший сир у родині DZIUGAS. Легко ріжеться, має приємний горіховий присмак та світло-кремовий колір.
- Mild – витримка 12 місяців. Має приємний пікантний смак, ніжний кремовий колір та хрумку текстуру.
- Piquant – витримка 18 місяців. Це сир середньої зрілості. Має інтенсивний аромат, яскравий смак з присмаком сухофруктів і матовий жовтий колір.
- Delicate – витримка 24 місяці. Сир твердий, але добре кришиться. Має пряний смак, його колір плавно переходить від жовтого всередині, до зеленуватого біля скоринки.
- Gourmet – витримка 36 місяців. Це сир для справжніх гурманів. Хрумкий і ніжний, колір набуває червоний відтінок, має насичений молочний-гіркуватий смак і приємно тане у роті.
Сир DZIUGAS належить до категорії несичужних сирів, тобто у його виробництві не використовуються ферменти тваринного походження,тому його можуть вживати вегани.
Як і більшість твердих сирів, сири DZIUGAS є безлактозними, тому що лактоза втрачається під час тривалого визрівання сиру.
Сири поступають у продаж як ваговими, так і фасованими. DZIUGAS також пропонує асортимент тертих сирів у зручній вакуумній упаковці із застібкою, а також смачні сирні снекі.
Сири DZIUGAS є окрасою столу. Їх смак чудово доповнюється медом, горіхами, сухофруктами, червоним та білим вином, фруктовими джемами. Сири додаються до страв з м’яса, птиці та салатів.
Країна | Литва |
---|