Ковбаса Салями (нарізка) 100г ТМ Casademont

62,00 ₴
Немає у наявності
SKU
8411034130694

Вид продукту: ковбаса

Тип упаковки: вакуумна

Тип м'яса: свинина

Оболонка: натуральна

Вага: 100 г

Країна: Іспанія

Бренд: Casademont

 КОВБАСА Салямі ЕКСТРА – сиров'ялена ковбаса від Casademont у нарізці у зручній вакуумній упаковці.

Популярний сорт ковбаси, яку люблять усі. Іспанська салямі має яскраві смак і аромат. Щільний фарш  у суміші із дрібними шматочками сала.

Чудово підходить до бутербродів, піци, або м’ясного асорті.

Харчова та енергетична цінність продукту:

360 ккал

Білків 21 г

Вуглеводів 3,8 г

Жирів 29 г

Зберігати при температурі від 0 до 8 °C

 

Компанія  Casademont була заснована у Каталонії у 1965 році.  Підприємство, яке  з того часу носить ім'я свого засновника Хозе Касадемонта , майже 60 років виготовляє  смачні  іспанські м'ясні делікатеси за національними  рецептами. Продукцію під брендом  Casademont  нині знають в усьому світі.

Асортимент компанії досить обмежений, вона пропонує тільки найбільш популярні види м'ясних виробів. У першу чергу це знаменитий хамон – іспанський сиров'ялений окіст,  та декілька сортів традиційних іспанських ковбас:  фует, чорізо, салямі, сальчічон. Іспанські ковбаси давно знають і цінують в усьому світі. Компанія  нещодавно запропонувала іі свої ковбаси у виляді снеків - у зручних нарізках та міні-упаковках.

Фует – іспанська копчена сиров'ялена  ковбаса,  за формою тонка та довга, її назва походить від іспанського слова fuete тобто «батіг». Класичний фует має покриття з благородної білої плісняви. Плісняву створюють штучно,  додаючи у фарш цукор та вино.  Оболонку з пліснявою перед вживанням знімати не потрібно, адже ця пліснява їстівна. Вона надає продукту тонкий грибний аромат, служить природним консервантом та запобігає висиханню ковбаси. Фует дуже популярний вид ковбаси, а Casademont розробили додаткові різні смакові комбінації:

  • Фует з сиром
  • Фует з перцем
  • Фует з інжиром

Ковбаса Фует особливо смакує з сиром, зелениною, помідорами та сухим червоним вином.

Чорізо – королева іспанських ковбас. Це ссирокопчена або сиров'ялена ковбаса з копченою паприкою, нежирна, середньої твердості. Значна кількість паприки надає ковбасі характерний червоний колір та пікантний присмак. Чорізо дуже популярна у країнах латинської Америки. Чорізо чудово смажаться на грілі. Її також можна додавати у рагу,або супи. Навіть декілька шматочків нададуть страві яскравий смак.

Сальчічон – суха сиров'ялена ковбаса з пісного м’яса із додаванням шматочків сала. Сальчічон схожий на чорізо, але без червоного перцю, а сам фарш більш подрібнений. Ця ковбаса більш суха, має яскравий копчений смак. Сальчічон  теж має зверху покриття з білої плісняви, яка свідчить про її якість та дотримання технологій виробництва. Ковбаса Сальчиічон  може мати обсипку з молотих горіхів, коріандру або тертого сиру. Зазвичай це ковбаса містить традиційний набір спецій: часник, мускатний горіх, майоран, коріандр, гвоздику.  Сальчічон можна вживати окремо, а також додавати до гарячих страв. Це чудова закуска до пива.

Салямі  - популярний сорт твердої в'яленої ковбаси. Салямі  зазвичай поєднує декілька видів м'яса, і має витончений букет спецій – білий перець, гвоздику, мускатний горіх,кардамон. Іспанська салямі «дозріває» не менше 3 місяців, після чого додатково висушується у термокамерах. Салямі зазвичай має натуральну оболонку, яку не потрібно знімати. Салямі рекомендується нарізати максимально тонко, так краще розкривається її смак.

У Іспанії популярні тапас – тобто тарілі з різноманітної закускою до вина або пива.  Ковбаси прекрасно підходять для тапас. Ковбасу можна комбінувати з сиром, зелениною та фруктами. Casademont випускає мікс-нарізку з ковбасами різних сортів для тапас.

А яку ковбасу виберете ви?

 

Докладніше
Країна Іспанія
Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Ковбаса Салями (нарізка) 100г ТМ Casademont
Ваша оцінка
Ви дивились
No recently views items
Очистити всі