Ковбаса Сальчічон Екстра (нарізка) 100г ТМ Casademont

82,00 ₴
В наявності
SKU
8411034030505
Мiн/кiл.

Вид продукту: ковбаса

Тип упаковки: вакуумна

Тип м'яса: свинина

Оболонка: натуральна

Вага: 100 г

Країна: Іспанія

Бренд: Casademont

КОВБАСА САЛЬЧІЧОН ЕКСТРА –  чудова сиров'ялена ковбаса від Casademont у нарізці в зручній вакуумній упаковці.

Сальчічон  згідно іспанських кулінарних традицій робиться досить великого діаметру. Щільна суміш досить крупно змеленого свинячого фаршу із вкрапленнями сала.

Ця ковбаса має наліт білої плісняви, яка утворюється під час визрівання продукту. Пліснява служить додатковим консервантом.

Харчова та енергетична цінність продукту:

360 ккал

Білків 21 г

Вуглеводів 3,8 г

Жирів 29 г

Зберігати при температурі від 0 до 8 °C

 

Компанія  Casademont була заснована у Каталонії у 1965 році.  Підприємство, яке  з того часу носить ім'я свого засновника Хозе Касадемонта , майже 60 років виготовляє  смачні  іспанські м'ясні делікатеси за національними  рецептами. Продукцію під брендом  Casademont  нині знають в усьому світі.

Асортимент компанії досить обмежений, вона пропонує тільки найбільш популярні види м'ясних виробів. У першу чергу це знаменитий хамон – іспанський сиров'ялений окіст,  та декілька сортів традиційних іспанських ковбас:  фует, чорізо, салямі, сальчічон. Іспанські ковбаси давно знають і цінують в усьому світі. Компанія  нещодавно запропонувала іі свої ковбаси у виляді снеків - у зручних нарізках та міні-упаковках.

Фует – іспанська копчена сиров'ялена  ковбаса,  за формою тонка та довга, її назва походить від іспанського слова fuete тобто «батіг». Класичний фует має покриття з благородної білої плісняви. Плісняву створюють штучно,  додаючи у фарш цукор та вино.  Оболонку з пліснявою перед вживанням знімати не потрібно, адже ця пліснява їстівна. Вона надає продукту тонкий грибний аромат, служить природним консервантом та запобігає висиханню ковбаси. Фует дуже популярний вид ковбаси, а Casademont розробили додаткові різні смакові комбінації:

  • Фует з сиром
  • Фует з перцем
  • Фует з інжиром

Ковбаса Фует особливо смакує з сиром, зелениною, помідорами та сухим червоним вином.

Чорізо – королева іспанських ковбас. Це ссирокопчена або сиров'ялена ковбаса з копченою паприкою, нежирна, середньої твердості. Значна кількість паприки надає ковбасі характерний червоний колір та пікантний присмак. Чорізо дуже популярна у країнах латинської Америки. Чорізо чудово смажаться на грілі. Її також можна додавати у рагу,або супи. Навіть декілька шматочків нададуть страві яскравий смак.

Сальчічон – суха сиров'ялена ковбаса з пісного м’яса із додаванням шматочків сала. Сальчічон схожий на чорізо, але без червоного перцю, а сам фарш більш подрібнений. Ця ковбаса більш суха, має яскравий копчений смак. Сальчічон  теж має зверху покриття з білої плісняви, яка свідчить про її якість та дотримання технологій виробництва. Ковбаса Сальчиічон  може мати обсипку з молотих горіхів, коріандру або тертого сиру. Зазвичай це ковбаса містить традиційний набір спецій: часник, мускатний горіх, майоран, коріандр, гвоздику.  Сальчічон можна вживати окремо, а також додавати до гарячих страв. Це чудова закуска до пива.

Салямі  - популярний сорт твердої в'яленої ковбаси. Салямі  зазвичай поєднує декілька видів м'яса, і має витончений букет спецій – білий перець, гвоздику, мускатний горіх,кардамон. Іспанська салямі «дозріває» не менше 3 місяців, після чого додатково висушується у термокамерах. Салямі зазвичай має натуральну оболонку, яку не потрібно знімати. Салямі рекомендується нарізати максимально тонко, так краще розкривається її смак.

У Іспанії популярні тапас – тобто тарілі з різноманітної закускою до вина або пива.  Ковбаси прекрасно підходять для тапас. Ковбасу можна комбінувати з сиром, зелениною та фруктами. Casademont випускає мікс-нарізку з ковбасами різних сортів для тапас.

А яку ковбасу виберете ви?

 

Докладніше
Країна Іспанія
Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Ковбаса Сальчічон Екстра (нарізка) 100г ТМ Casademont
Ваша оцінка
Ви дивились
No recently views items
Очистити всі