Ковбаса с/в Фует міні з перцем 80г ТМ Casademont
Ковбаса Фует міні з перцем – сиров'ялена міні-ковбаска Фует від Casademont із яскравим присмаком зеленого перцю.
Перцевий смак поєднується із грибним смаковим віддінком, який надає благородна біла пліснява на поверхні ковбаси. Пліснява служить додатковим консервантом.
Ковбаса у натуральній оболонці. Зручна міні-упаковка дозволяє взяти продукт з собою у дорогу, або на пікнік.
Харчова та енергетична цінність продукту:
424 ккал
Білків 26 г
Вуглеводів 3,4 г
Жирів 33 г
Зберігати при температурі від 0 до 22 °C
Компанія Casademont була заснована у Каталонії у 1965 році. Підприємство, яке з того часу носить ім'я свого засновника Хозе Касадемонта , майже 60 років виготовляє смачні іспанські м'ясні делікатеси за національними рецептами. Продукцію під брендом Casademont нині знають в усьому світі.
Асортимент компанії досить обмежений, вона пропонує тільки найбільш популярні види м'ясних виробів. У першу чергу це знаменитий хамон – іспанський сиров'ялений окіст, та декілька сортів традиційних іспанських ковбас: фует, чорізо, салямі, сальчічон. Іспанські ковбаси давно знають і цінують в усьому світі. Компанія нещодавно запропонувала іі свої ковбаси у виляді снеків - у зручних нарізках та міні-упаковках.
Фует – іспанська копчена сиров'ялена ковбаса, за формою тонка та довга, її назва походить від іспанського слова fuete тобто «батіг». Класичний фует має покриття з благородної білої плісняви. Плісняву створюють штучно, додаючи у фарш цукор та вино. Оболонку з пліснявою перед вживанням знімати не потрібно, адже ця пліснява їстівна. Вона надає продукту тонкий грибний аромат, служить природним консервантом та запобігає висиханню ковбаси. Фует дуже популярний вид ковбаси, а Casademont розробили додаткові різні смакові комбінації:
- Фует з сиром
- Фует з перцем
- Фует з інжиром
Ковбаса Фует особливо смакує з сиром, зелениною, помідорами та сухим червоним вином.
Чорізо – королева іспанських ковбас. Це ссирокопчена або сиров'ялена ковбаса з копченою паприкою, нежирна, середньої твердості. Значна кількість паприки надає ковбасі характерний червоний колір та пікантний присмак. Чорізо дуже популярна у країнах латинської Америки. Чорізо чудово смажаться на грілі. Її також можна додавати у рагу,або супи. Навіть декілька шматочків нададуть страві яскравий смак.
Сальчічон – сиров'ялена ковбаса з пісного м’яса із додаванням шматочків сала. Сальчічон схожий на чорізо, але без червоного перцю, а сам фарш більш подрібнений. Ця ковбаса більш суха, має яскравий копчений смак. Сальчічон теж має зверху покриття з білої плісняви, яка свідчить про її якість та дотримання технологій виробництва. Ковбаса Сальчиічон може мати обсипку з молотих горіхів, коріандру або тертого сиру. Зазвичай це ковбаса містить традиційний набір спецій: часник, мускатний горіх, майоран, коріандр, гвоздику. Сальчічон можна вживати окремо, а також додавати до гарячих страв. Це чудова закуска до пива.
Салямі - популярний сорт твердої в'яленої ковбаси. Салямі зазвичай поєднує декілька видів м'яса, і має витончений букет спецій – білий перець, гвоздику, мускатний горіх,кардамон. Іспанська салямі «дозріває» не менше 3 місяців, після чого додатково висушується у термокамерах. Салямі зазвичай має натуральну оболонку, яку не потрібно знімати. Салямі рекомендується нарізати максимально тонко, так краще розкривається її смак.
У Іспанії популярні тапас – тобто тарілі з різноманітної закускою до вина або пива. Ковбаси прекрасно підходять для тапас. Ковбасу можна комбінувати з сиром, зелениною та фруктами. Casademont випускає мікс-нарізку з ковбасами різних сортів для тапас.
А яку ковбасу виберете ви?
Країна | Іспанія |
---|